あったあった!今年は少し遅かったイチゴもだんだん熟してきました!Strawberry!!! It was bit late thie year but now we have a lot of strawberry!!
オーガニックで育ったイチゴちゃん。自然の甘味がなんとも言えません!Those are organic strawberry! It's so yummy!!!
たっくさん摘み取った後は、お待ちかねのアメリカンスウィーツのクラス。Now it's time for desert!!
アメリカンカントリーの母の味。講師は地元フォークスクールでも教えているドーン。今日はイチゴを使ってイチゴのショートケーキとストロベリーパイを作ります!Today we are going to make strawberry short cake and strawberry pie!! Dawn is one of the best cake maker in this area!! She made our wedding cake too!!
アメリカのショートケーキというとこのビスケット生地。American short cake is bit different. They use biscuits!
たっぷりのイチゴとオーガニックバレーのホイップクリームを乗せて!うわーーーこれはたまりません!Oh looks great! Put a lot of Fresh strawberry and Organic Valley whipping cream!
パイに使うストロベリーソース。イチゴの匂いがキッチン中に!うわーーー幸せーーー Strawberry sauce for the pie. Smells sooooo good!!!
パイクラスとも自分たちで作るとおいしいね!そして、たっぷりの新鮮イチゴは何と言ってもキー!アメリカのスウィーツってめっちゃくちゃ甘いイメージがあるけど、田舎のお母さんが作るデザートは、食材の味を生かした、交じりっ気なしの素朴な味がする!そうそう、一番アメリカに来て変わったのは苦手だった生クリームが好きになりました!特にオーガニックバレーのホイップクリーム。一度お試しあれーーー!We learned how to make the crust. it's so nice to make everything from scrunch with real ingredient!! American sweets sound very sweet I mean too sweet but actually, I realized that people make wonderful cakes, pies, cookies etc. It is not too sweet and we enjoy the natural taste from the fruits. And real whipping cream,,, it's sooooo good. I became a big fun of cream since I came to Wisconsin!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment