Wednesday, March 25, 2009

Return of the WISCONSIN posts! 春のウィスコンシンにまいもどり!

冬を野沢温泉ですごし、後もう少しでウィスコンシンに戻ります!とっても楽しみです!ウィスコンシンは本当にいいところ!いちど~は~おいで!!というわけで、そろそろウィスコンシンの話題にブログも戻ろうかと!
We are still in Japan but we go HOME in a few weeks to WISCONSIN! we are really excited!!!! We Love Wisconsin!!!! So we are going to start posting about what things are going on in Wisconsin this Spring!

寒い寒い冬もだんだん春に!雪も解けだし、大地が見えてきました!
Now the snow is melting and the ground is waking up!
雪の下の落ち葉をかいてみると、植物の小さな小さな芽が出てきています!お目覚めのお時間で~~す!
If you brush the leaves away you can find the first little spring sprouts! Seeds it's time to wake up and start growing!
小さな小さな芽は本当にかわいい~~~!土は本当に柔らかい!暖かい春!
the little sprouts are sooooooooooooooooooo Cute! and the soil is so soft and worm in the spring.
小さな野生のネギのようなリーク達もお目覚めです。早春にしか育たないリーク。スープにしたら最高です!春はワイルドフードクッキングには最高の季節!5 月から6月上旬、森の中は大きなスーパーマーケットのようにわんさかと生命力の強い美味しい野生植物が現れる!昨年のブログにさかのぼると内容も見て頂け ます!
Even the Leeks are up! Leeks are like little wild spring onions that only grow in early spring! they are great in soup! Spring is the best time for Wild Foods Cooking! In May and early June the forest becomes like a big supper markets full of tasty treats! Yum! check out this post from last May of us searching and gathering foods from the forest and cooking with them.

昨年のワイルドリーク。味見味見ととれたてそのものを頂きました!生でそのままでもおいし~~~!
ウィスコンシンでいろんな体験してみませんか?!ツアー受付中!
ちなみに2009年初めのツアーは5月21日スタートです!
Keiko thought last year that Leeks tasted great raw!!!!! Keiko you're crazy!
Everyone should come join us this Spring in Wisconsin at The Little Country School!!!!

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