Saturday, August 9, 2008

Sour Kraut Making サワークラウトメーキング

ここウィスコンシンではドイツからの移民が多いせいかビール、ソーセージ、サワークラウトとドイツに行けば必ず食べるというものもひそかに名物になっている。そんな中今日はサワークラウト作りにみんなで挑戦!まずはエイドリアン先生のお宅を訪ねました。そして早速キャベツ畑にてサワークラウトの材料のキャベツを収穫に!指でさわってみて十分硬いキャベツは収穫してもいい印!みんな指で押しながら肌でさわって実感!実はこの後にここの隣のファームのアーミッシュ達のファームを見せて頂き、彼らのファームからのキャベツを頂いてきました!大地から収穫し手に持ったキャベツからは生命力を感じますね~!!
Wisconsin is famous for Beer, sausage and sour kraut because many Wisconsin people came from Germany! Today we made sour kraut!! We visited our teacher Adrianne's farm. Let's pick some cabbages!! When you push a cabbage and it feels hard like a basket ball that means it is ready! We also visit one of Amish farms next Adrianne farm today. (Sorry, We are not allowed to take any photos).

コツがわかったみんなはそれぞれ自分のお気に入りのキャベツを収穫することに!
We all picked out a favorite cabbage from their farm!
キャベツの他にもニンジンを入れると甘さが増す!
Added some carrot to make it sweeter!
そしてその後はそれぞれ自分の選んだキャベツをスライスしていきます。
They sliced the cabbage they picked too!
お塩を混ぜながらミックスしていきます!それを便に詰めて夏場なら常温で30時間置いた後は9日間冷蔵庫保管することによっておいしいおいしいサワークラウトの出来上がり!
then mixed with salt! Put it in the jar, then we leave it in a cool place like the basement around 30 hours and put it in the fridge after that and wait around 9 days!! We can't wait to have it!!

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