今日はマクロビ教室です!おなじみの先生アンマリー。チエコさんは色々なお料理にご挑戦されていらっしゃって、マクロビ料理も何度か日本でご経験あり。今回は’英語でアメリカで教えている先生から受けるクラスに’挑戦。Today we went for a Macrobiotic Class with Anne-Marie! Chieko is interested in many different types of cooking. She took some Macrobiotic classes in Japan as well. today, her class will be taught in English by Teacher who teaches cooking to Americans!
ローカルな食材を使いましょうという事で、アンマリーのガーデンでお野菜をゲット。よく晴れた青空がとっても気持ちがいい!The land knows what you should eat so it produce great seasonal foods right when you need them! We went out side to pick some vegetables from her garden! Wow it is such a wonderful day again!!
お料理は、食べるだけでなく、作る、見る、食材に触れる、感謝する事もどれも大事!そこから体や心に安らぎをもらうのも忘れてはならないもの!スローフードとは時間をかけるからこそその過程で吸収できるものも増えるんですね!It is important not only to eat but also to enjoy cooking, make it an art so you can appreciate it and get more from your foods. That is the great thing about slow foods!!
枠にはまりすぎないマクロビを教えてくれるアンマリーのクラスはとっても大好きです!しかし、ちえこさん、英語でのコミュニケーションが到着当初より、一段と素晴らしいですよ!!さすが!! Anne-Marie's Cooking class always is powered by positive energy. By the way, Chieko, your English is getting better and better everyday!!
Monday, September 13, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment