
http://thelittlecountryschool.blogspot.com/2010/04/german-chocolate-cake.html
今日はいちご、ピカーン、エバミルク、バター、砂糖を使ったソースをトッピング!イチゴの酸味があまいチョコレートケーキとマッチしてバッチリ!!I used a German chocolate cake sponge and put fresh strawberry, pecan, evaporated milk, butter and sugar on top!

I also made chocolate chip cookies!! American cookies are soft compared to what we eat in Japan. Finally I found my favorite recipe!
All purpose オールパーパス(中力粉)200g
Butter バター100g
Sugar砂糖 50g
Brown Sugarブラウンシュガー 50g
Egg 卵1個
Half and Halfハーフアンドハーフ 大2(生クリームでもOK)
Vanilla extractバニラエッセンス(本物を使ってください)
Chocolate chipチョコレートチップお好みの量
甘いものが大好きなクロービス。ベイビーが誕生したらなかなか作ってあげられないから、今のうち作って冷凍保存するか~~~!!と、徐々に冷凍庫に食料だめをしてます!
Clovis loves sweets. I am making sweets to stock as our baby is coming out soon!!!
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