





2日目の朝ご飯の当番は私たち。目玉焼きにカリカリベーコン、そしてシナモンレーズンパンはすでにおうちで焼いてきたのでトーストして。たっぷりウィスコンシンのバターをぬって。アメリカ人ってフライドエッグにはかなりこだわりがあり、一人一人にどんな焼き方か必ず聞く。サニーサイドアップ片面焼き、オーバーイージー両面を軽く焼く、黄身が固まるまで焼いてほしい時はハードにしてほしいと細かく説明を入れる。この間の冬、オーストラリア人がお客さんの宿で働いていた時は、OZ達は全然気にもせず、とにかく一番簡単なのでいいよとか、中には質問自体理解していない人たちもいた。アメリカ人も食に結構こだわるところあるんや~。と改めて思った。2nd day , it was our turn to make a breakfast! Fried eggs, bacon and cinnamon raisin bread that I already baked at home. Americans are picky for fried eggs. Over easy, sunny side up, hard , sometimes people explain more how he/she wants to have his/her eggs. I remember Aussies don't care at all for how their fried eggs are. We worked at hotel that has mainly Australian clients in Japan and we would asked them how they wanted their eggs, but some people even don't understand what we are talking about. Most of them said whatever is easiest for you mate.

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